FATAB BYGG AB
Det kompletta byggföretaget med hög kompetens!

FATAB är resultatet av att våga satsa på det man tror på. Företaget är nystartat inom byggbranschen men har tack vare noggrannhet och fin personlig service vuxit snabbt och har nu en bred kundbas som alla är mer än nöjda. Erfarenhet finns det gott om (mer än 30 år) och med tidigare positioner som bland annat arbetsledare och platschef inom NCC finns bred kunskap och kompetens i företaget.

Byggföretaget i Malmö

FATAB är byggföretaget som vänder sig till såväl företag som privatpersoner och där utmaningarna är det som förgyller vardagen. Vi har en familjär känsla i företaget och sätter stort fokus på kunden och med många nöjda klienter sprids ordet om ”ett byggföretag som bryr sig om resultatet”.

Vi på FATAB utgår från Malmö men arbetar i större delen av Skåne och närliggande län. Genom att satsa på kvalitet, arbetsmiljö och helhetslösningar inom bygg erbjuds en mängd skräddarsydda lösningar men också mer ordinära och vanligt förekommande uppdrag inom byggbranschen. Vi åtar oss allt från renoveringar, ombyggnation, inredning till köksmontering och finsnickeri.

 

Vårt motto i byggbranschen

Du beställer. Vi levererar.

Vi hjälper dig med stora som små byggprojekt i södra Sverige

Listan över vad vi kan hjälpa till med är lång och är du ute efter något speciellt eller vill förverkliga en dröm eller idé går det bra att kontakta oss om detta. Din dröm är vår utmaning – testa oss så får du se!

Vänligen
Ted Friberg
VD/Grundare